TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.msdvsteelgroup.ro

MSDV STEEL GROUP S.R.L. va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului.
Vizitarea si/sau cererea de pret a produselor/ serviciilor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Administratorul site-ului este S.C. MSDV STEEL GROUP S.R.L. care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2845/2017 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO38085136.
S.C. MSDV STEEL GROUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila.

Drepturi de proprietate intelectuală

MSDV STEEL GROUP deține drepturile de proprietate intelectuală referitor la toate informaţiile furnizate pe acest web-site inclusiv, dar fără a se limita la: informații despre servicii, imagini, fotografii, grafică, mărci înregistrate, certificate, etc.

MSDV STEEL GROUP permite vizualizarea și utilizarea materialelor prezentate pe site-uri în scop personal, fără a le folosi în scop comercial, și cu condiția respectării drepturilor de autor.

Conținutul site-ului nu pot fi modificat sau reproduse . Este interzis transferul, introducerea, modificarea ori ştergerea datelor sau a altor materiale conţinute în aceste site sau restricţionarea accesului către acestea şi/sau legarea acestui site de alte site-uri/pagini de web fără acordul expres al MSDV STEEL GROUP. Orice utilizare neautorizată a conținutului acestor site-uri, a mărcilor și logourilor MSDV STEEL GROUP dar şi a simbolurilor asociate constituie o încălcare a legislației drepturilor de autor și a legislației în vigoare.

Limitarea răspunderii

MSDV STEEL GROUP S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate referitor la scopul comandarii produselor/serviciilor de pe acest site de catre clienti, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a produselor si a eventualelor prejudicii provocate de utilizarea lor in mod gresit.

MSDV STEEL GROUP S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc, in depozit, a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (culoare, aspect, etc.).

Imaginile folosite pe site au rol de ilustrare si pot exista diferente in ceea ce priveste prezentarea. Pentru fiecare dintre produsele postate pe site, MSDV STEEL GROUP S.R.L, isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile acestora.

Totodată, MSDV STEEL GROUP nu garantează funcționarea fără întreruperi și nu răspunde pentru daunele ce ar putea rezulta din folosirea sau descărcarea materialelor conţinute pe acest site.