Despre noi

Home /

DESPRE NOI

MSDV STEEL GROUP – livrează și execută constructorilor și dezvoltatorilor de proiecte civile și industriale o gama diversificată de oțel beton fasonat.

Vechime

Prezentă pe piața din Romania din anul 2017, are ca obiect principal de activitate: lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și comerțul cu materiale de construcții,  în principal oțel beton. Avem o experiență vastă în industria construcțiilor, ne menținem constant în evoluție și investim în tehnologii de ultimă generație.

Experiență în Construcții

Suntem la curent cu numeroasele schimbări din acest sector al construcțiilor. Avem peste 500 de șantiere, devenite astăzi construcții civile sau rezidențiale. Peste 50.000 de tone de oțel-beton prelucrate în ultimii 5 ani. Toate acestea rezultă atestatul nostru de înaltă performanță.

>5 Ani Experienta

DE CE SĂ ALEGI MSDV STEEL GROUP PENTRU FIER BETON FASONAT?

montaj
banner-msdv

MSDV STEEL GROUP

Suntem partenerul de încredere al clienților noștri. Oferim diverse produse de fier beton și servicii de montaj, fier beton de calitate, cotate la cele mai înalte standarde.

Avem relații durabile cu clienții noștrii, dorim relații de încredere cu viitorii clienți; suntem receptivi în permanență la necesitățile clienților și venim în întâmpinarea tuturor cerințelor, cu promptitudine și profesionalism.

Portofoliu

Portofoliul nostru include un număr mare de produse de fier beton, fabricate de cei mai importanți producători interni și externi din Egipt, Bulgaria, Grecia, Italia, Turcia.

Implementarea și aplicarea eficientă a sistemului de management ISO 9001, garantează calitatea serviciilor și a produselor de fier beton oferite de MSDV STEEL GROUP.

montaj-fier-beton