Servicii

Home /

SERVICII

FASONARE FIER BETON

Procesul de fasonare se execută la standarde de calitate conform documentației și extraselor de armătură.

STÂLPI ȘI GRINZI
MSDV STEEL GROUP S.R.L. realizează elemente pre-ansamblate; grinzi și stâlpi din bare și etrieri din fier beton fasonat.

PLASĂ SUDATĂ DIN OȚEL-BETON

Comercializăm plasa sudată din oțel de diferite dimensiuni și grosimi, în funcție de cerințele și necesitățile clientului.

MONTAJ OTEL BETON FASONAT

MSDV STEEL GROUP realizează servicii complete de montaj și fasonare armături fier beton pentru structuri.

TRANSPORT CAMION CU MACARA

Furnizăm fier-beton in România și asigurăm o acoperire națională, inclusiv în zonele rurale.

FASONARE FIER BETON

Procesul de fasonare se execută la standarde de calitate conform documentației și extraselor de armătură.

Prelucrarea fierului se efectuează folosind mașinării automate, performante, de ultimă generație de fasonat și de debitat oțelul beton, la diverse dimensiuni și forme.

Fasonam fier beton din colaci, cu diametre între 8 si 16mm, si 8 – 26mm din bare de fier beton.
Confecționam etrieri de dimensiuni și forme diferite, în funcție de cerințele beneficiarului. (vezi detalii)

Vizitaţi-ne cu planul dumneavoastră de armare, iar de restul ne ocupăm noi.solicită oferta

Avantaje garantate de fasonarea a fierului beton sunt:

**Calitatea este atestată prin certificate și declarații de conformitate de la producător,declarație de conformitate pe proprie raspundere, precum și prin incercarile de tractiune executate in laboratoare acreditate.

Fasonarea barei sau colacului din fier beton

Îndreptarea fierului beton – procedeul are scopul de a transformara sârma din colaci în bare debitate la lungimi stabilite prin proiect, în condiții de menținere a calității oțelului, prin procese care deformează materialul, prin întindere sau încovoiere, ducându-l dincolo de punctul de curgere.

O altă modalitate de îndreptare a oțelului constă în deformarea continuă a acestuia, prin aplicarea unor forțe, datorate trecerii barei de oțel printr-o serie de perechi de role dispuse decalat, în plan orizontal, vertical sau doar într-un singur plan, mașina având un dispozitiv de apucare și tragere a barei de armătură, precum și un dispozitiv de tăiere la lungimea dorită, conform proiectului.

Tăierea ferului beton – se poate face manual pe șantier, cu ajutorul unei ștanțe manuale, după principiul foarfecelor, ce are un cuțit fix prins de banc și unul mobil, prevăzut cu o pârghie de acționare. Prin apăsarea pârghiei de acționare cuțitul mobil execută o mișcare de rotație în raport cu cel fix și taie armătura cu dimensiuni de până la Ø20 mm.

Tăierea mecanizată a fierului beton, se poate face cu ajutorul unor ștanțe mecanice, sau electro-hidraulice. Cu aceste mașinari se pot realiza o productivitate cu volum mare.

Îndoirea fierului beton – se poate face manual pe șantier, cu ajutorul unei chei speciale, bara fiind așezată între două dornuri, montate pe o placă fixată pe banc. Astfel se pot îndoi bare de la Ø8 la Ø25 mm.

Tot pentru îndoirea manuală, se poate utiliza un dispozitiv montat pe bancul de lucru, format dintr-un bolț axial și o pârghie ce se rotește în jurul bolțului axial, prevăzută cu un bolț de îndoire. Se pot îndoi concomitent mai multe bare cu dimeniunea până la Ø50 mm.

Pentru o producție cu volum mare și timp scurt de execuție, compania noastra, MSDV STEEL GROUP folosește linii automate de fasonat fier-beton, gestionate de soft-uri specializate, ce au rolul de a organiza și optimiza producția, astfel încât, să se obțină un produs final, cu o constantă ridicată de calitate, la un cost de producție rezonabil.

STÂLPI ȘI GRINZI

ELEMENTE PRE-ANSAMBLATE DIN OȚEL BETON

MSDV STEEL GROUP S.R.L. realizează elemente pre-ansamblate; grinzi și stâlpi din bare și etrieri din fier beton fasonat. Structurile sunt concepute pentru a prelua și a transmite integral toate incarcările orizontale și verticale care actionează asupra construcției.

Armăturile trebuie realizate exact ca în proiectele de rezistență, de aceea fierarii nostri vor folosi exact mărcile de armatură și dimensiunile indicate în proiectul de rezistența dat.

In funcție de proiecte, armările pot fi longitudinal, sau transversale.

Armăturile longitidonale se realizează cu bare pe fiecare colt, uneori și cu suplimentari pe unele laturi.

Armăturile transversale se realizează cu etrieri, care au rolul de a ține împreună barele longitudinale.Aceste caracteristici se aplică indiferent de forma stâlpilor și a grinzilor în plan (dreptunghiulari sau circulari).

PLASĂ SUDATĂ DIN OȚEL-BETON

Realizăm plasa sudată din oțel de diferite dimensiuni și grosimi, în funcție de cerințele și necesitățile clientului.

Plasă sudată din oțel cu ochiuri patrate este un produs metalurgic, utilizat frecvent pentru armarea betonului, cum ar fi plăci de beton armat, panouri prefabricate, drumuri de acces.

Poate fi folosită și la împrejmuiri provizorii sau definitive la divrese obiective civile sau industriale.

MONTAJ OTEL BETON FASONAT

MSDV STEEL GROUP realizează servicii complete de montaj și fasonare armături fier beton pentru structuri.

Profesionalismul și prețurile accesibile recomandă compania ca fiind alegerea ideală pentru montaj fier beton, astfel încat dumneavoastră să fiți multumiți de serviciile și colaborarea cu  societatea nostră.

Lucrările de armare a fierului beton sunt realizate de o  echipă de fierari betoniști și muncitori de servire, oameni cu experiență vastă în acest domeniu.

Utilajele și uneltele folosite pentru realizarea montajului de armături fier-beton sunt: clește, patent, ghilotină, stanță electrică de taiat și îndreptat oțel beton, mașină de fasonat oțel beton (fier beton).

Prețul pentru manoperă de montaj fier beton se stabilește în urma citirii proiectului de armare.

TRANSPORT CAMION CU MACARA

Furnizăm fier-beton in România și asigurăm o acoperire națională, inclusiv în zonele rurale.

MSDV STEEL GROUP pune la dispoziția clienților , un parc auto ce include autocamioane cu semiremorca de 39 tone , camion cu macara de 19 tone și autoutilitare de 3,5 tone , pentru a acoperi orice gama de materiale pentru livrare, toate vehiculele noastre avand  GPS pentru a urmari în permanență comanda dumneavoastră .

Oferim prețuri competitive și iți livrăm comanda direct la șantierul tău în maxim 3 zile lucrătoare.

Transportul este gratuit pentru comenzile de oțel beton de peste 2 tone.

Prețul transportului pentru comenzile din Constanța mai mici de 2 tone sunt taxate suplimentar conform adresei de livrare.

Pretul transportului pentru comenzi mai mici de 24 tone sunt taxate suplimentar conform adresei de livrare. (pentru celelalte orașe ale tării).

MSDV STEEL GROUP distribuie diferite mărimi și dimensiuni de oțel beton pentru construcții.